Ultrasound'Geluid laat vet definitief verdwijnen als sneeuw voor de zon’

Wat is het? 
Een methode die ontwikkeld is in Israël en die werkt zoals de niersteenvergruizer dat doet. Een methode ook waarbij niet gesneden wordt en geen naalden aan te pas komen. Deze manier van vet laten verdwijnen is veilig voor spieren en andere organen in het lichaam.

Hoe werkt het? 
Met ultrasone geluidsgolven (vergelijkbaar met die van een echoapparaat) wordt de celwand van de vetcel kapot getrild. Dit geluid gaat niet dieper dan 1,5 cm, net op de plek waar de vetcellen zich bevinden. Op dat punt is de kracht van het signaal op zijn sterkst. 

Na een week kan het behandelde gebied een beetje blubberig worden. Geen angst, dit is een goed teken. Het betekent dat het vet loskomt. Na drie tot vier weken heeft het lichaam alles afgevoerd. Definitief vernietigd. Dus niet ergens anders in het lichaam opgeslagen.

Belangrijk is wel dat u na de behandeling flink water per dag drinkt en zuinig bent met de inname van koolhydraten. 

Wat doet het? 
Gebieden aanpakken waar een teveel aan vetcellen zitten. Te denken valt aan buik, ‘lovehandles’, taille, stevige dijen, dijbenen en billen. Voornamelijk bij vet op en rond de knieën, dijen en dijbenen wordt deze methode met veel succes ingezet. 

Een manier om zonder liposuctie, verdoving, nabehandeling of bijwerkingen van uw vet af te komen.