Persoonlijk voedingsplan



 ‘Laat voeding uw geneesmiddel zijn’

Drastische maatregelen met maaltijdrepen, sapkuren, nooit meer brood of voornamelijk eiwitten eten. Wie al jaren allerlei manieren heeft geprobeerd om af te vallen, kan de hoop wel eens hebben opgegeven. En in de huidige tijd zijn er zo veel diëten en goeroe’s dat het u misschien wel duizelt. 

‘Is een gezond en vitaal lichaam dan niet voor mij weggelegd?’
Jawel. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance. 
 


Wat is het? 
Metabolic Balance is geen dieet, maar een medisch, wetenschappelijk onderbouwd stofwisselingsprogramma dat de gezondheid bevordert, gewichtsproblemen helpt oplossen en de vitaliteit vergroot. 

Alleen met de juiste samenstelling van koolhydraten, eiwitten, vetten, vezels, vitaminen en mineralen kan het lichaam tot een optimale stofwisseling komen.

Hoe werkt het? 
Metabolic Balance werkt op basis van uw bloedwaarden. Middels een bloedonderzoek, afgenomen door Starlet waarbij 38 verschillende waarden worden gemeten, wordt door de internist een voedingsplan opgesteld die speciaal voor u wordt gemaakt.

Geen pillen, repen en shakes, maar alledaagse gezonde en verse producten die in de winkel verkrijgbaar zijn. 

U begint met een strenge aanloopperiode van twee weken. Maar daarna kunt u de rest van uw leven op dit voedingsplan terugvallen. Een lekker etentje met vrienden? Een feest, verjaardag of barbecue? Geen probleem. 

Zolang u het voedingsplan als basis hanteert, hoeft u zich over gewicht en gezondheid geen zorgen te maken.
 


 

De voordelen op een rij
• Helpt tegen overgewicht
• Pakt diabetes, hoge bloeddruk, te hoge cholesterolwaarden, schildklierproblemen en tal van andere klachten aan
• Gaat niet ten koste van spier- en bindweefsel
• Voorkomt snelle huidveroudering